67 hectare
beschikbaar

voor duurzame ontwikkeling

Wilt u niets missen van de ontwikkelingen van Distripark Dordrecht?

uiteenlopende
mogelijkheden

In totaal is op DistriPark Dordrecht 67 hectare beschikbaar voor duurzame ontwikkeling. Het terrein wordt in drie fases uitgegeven. De uitgifte van de eerste fase is inmiddels gestart. De kavels variëren in grootte tussen de 1,5 en 7 hectare. Door de verschillende kavelgroottes en de spreiding van de toegestane milieucategorieën biedt het terrein uiteenlopende mogelijkheden voor logistieke bedrijvigheid.

kijk op de kaart voor de mogelijkheden

×

Traject

Logistiek en vastgoed
altijd in beweging

Voor logistieke ondernemers staat het zaken doen nooit stil. De keten is altijd in beweging via weg, water, spoor en lucht. Vanaf DistriPark Dordrecht heeft u 24-uurs distributiemogelijkheden voor al uw logistieke processen. Snel en accuraat. Als ondernemer die aan value added logistiek doet zult u zich hier meteen thuis voelen.

Logistiek vastgoed wordt ontworpen en afgestemd op het interne ruimtegebruik, de distributie en de handling van de verladen goederen. De buitenruimte wordt ingericht met de gebruiker als uitgangspunt.. Volgens het zogeheten modulaire principe wordt het park het eerste logistieke bedrijventerrein dat ‘van binnen naar buiten’ is ontworpen. Zo biedt de gemeente u de ruimte die u nodig heeft.

VOORKEUR VOOR ERFPACHT?

Onze voorkeur gaat er naar uit om de kavels op DistriPark Dordrecht in eigendom te verkopen. We staan echter ook open voor belangstellenden die zich willen vestigen op Distripark Dordrecht maar die een voorkeur hebben erfpacht van de locatie. We informeren u daar graag nader over.

UW BEDRIJF OP
DISTRIPARK
DORDRECHT?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over DistriPark Dordrecht ontvangen of wilt u graag een afspraak om uw vestigingsmogelijkheden te bespreken?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of meld u aan voor de nieuwsbrief.