image

67 HECTARE
BESCHIKBAAR VOOR DUURZAME ONTWIKKELING

UITEENLOPENDE
MOGELIJKHEDEN

In totaal is op DistriPark Dordrecht 67 hectare beschikbaar voor duurzame ontwikkeling. Het terrein wordt in drie fases uitgegeven. De uitgifte van de eerste fase is inmiddels gestart. De kavels variëren in grootte tussen de 1,5 en 7 hectare. Door de verschillende kavelgroottes en de spreiding van de toegestane milieucategorieën biedt het terrein uiteenlopende mogelijkheden voor logistieke bedrijvigheid.

Foto

TRAJECT

Foto

LOGISTIEK EN VASTGOED ALTIJD IN BEWEGING

Voor logistieke ondernemers staat het zaken doen nooit stil. De keten is altijd in beweging via weg, water, spoor en lucht. Vanaf DistriPark Dordrecht heeft u 24-uurs distributiemogelijkheden voor al uw logistieke processen. Snel en accuraat. Als ondernemer die aan value added logistiek doet zult u zich hier meteen thuis voelen.

Logistiek vastgoed wordt ontworpen en afgestemd op het interne ruimtegebruik, de distributie en de handling van de verladen goederen. De buitenruimte wordt ingericht met de gebruiker als uitgangspunt.. Volgens het zogeheten modulaire principe wordt het park het eerste logistieke bedrijventerrein dat ‘van binnen naar buiten’ is ontworpen. Zo biedt de gemeente u de ruimte die u nodig heeft.