15-11-2021

Senior Director Distribution Logistics Crocs vertelt!

Het is inmiddels al ruim zes maanden geleden dat Crocs de deuren van het nieuwe distributiecentrum opende op Distripark Dordrecht. Senior Director Distribution & Logistics EMEA van Crocs Europe B.V, Dennis Boor, vertelt over de ervaringen van het bedrijf op het duurzame bedrijventerrein!

 

Eerder vertelde Dennis Boor al dat het bedrijf zich erg thuis voelt op de nieuwe plek in Dordrecht.  “We groeien snel en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega's. Tegelijkertijd zijn we een samenwerking aangegaan met Vanderlande om een Adapto 'goods to person'-oplossing in te voeren. Dit ter ondersteuning van onze pick-pack operatie. Met deze investering verwachten we een concurrerend serviceniveau naar onze klanten te kunnen handhaven voor onze groeiende activiteiten, terwijl we tegelijkertijd ons team zullen blijven uitbreiden”, aldus Dennis Boor.

De eerste ervaringen met deze nieuwe vestigingsplek zijn dan ook zeer positief. “Zeker nu de nieuwe afrit naar Dordtse Kil 4 is opengesteld sinds begin oktober”, vervolgt Dennis Boor. De goede bereikbaarheid van het bedrijventerrein was destijds dan ook een van de redenen om te kiezen voor het openen van een nieuwe bedrijfslocatie op Distripark Dordrecht. Onder andere vanwege de mogelijkheid om te bouwen op een groot kavel in de nabijheid van Rotterdam-Zuid, vanwege de aanwezige arbeidspopulatie in de gemeente Drechtsteden en de goede ontsluiting op de A16 was de keuze voor dit bedrijventerrein snel gemaakt. Inmiddels heeft het bedrijf intrek genomen in een gloednieuw gebouw met de meest moderne faciliteiten voor het huidige en toekomstige team. “Het is duurzaam en volledig elektrisch. Het klimaat in het gebouw, de vlakheid van de vloer en de verlichting zijn in dit nieuwe gebouw een grote vooruitgang t.o.v. onze vorige locatie. Het is een plezierige werkomgeving, met zelfs een AHtoGo in de kantine!”, aldus Dennis Boor. De toekomst van het bedrijf op Distripark Dordrecht ziet hij dan ook zonnig in: “Bij Crocs groeien we snel en we hebben vacatures in ons team op verschillende afdelingen”, besluit Dennis Boor. 

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 117 Distripark Dordrecht

DistriPark Dordrecht informeert gemeenteraad over voortgang

Vorige maand informeerde het college van gemeente Dordrecht de gemeenteraad...
Niewsbericht 115 Distripark Dordrecht

Beelden vanuit de lucht

  Onze luchtfotograaf heeft onlangs foto's genomen van ons bedr...
Niewsbericht 114 Distripark Dordrecht

Bijzondere bewoners: vleermuizen

DistriPark Dordrecht is een hoogwaardig bedrijventerrein voor mens, maar oo...