17-09-2021

Distripark Dordrecht nu echt werkelijkheid

Nu Fase I van Distripark Dordrecht bijna afgerond wordt, is het tijd om terug te blikken op de afgelopen maanden. Wij vroegen Maarten Burggraaf, Wethouder Economie, naar zijn ideeën over de ontwikkeling van dit duurzame bedrijventerrein.  

 

“Wij zagen vanaf het begin de potentie van dit gebied voor de logistieke sector. Het is fantastisch om dit nu werkelijkheid te zien worden. De kavels uit de eerste fase zijn bijna allemaal uitgegeven, en met de parallelweg en eigen op- en afritten bij de A16 is de bereikbaarheid optimaal”, aldus Maarten. 

 

“Fantastisch om Distripark Dordrecht nu werkelijkheid te zien worden”.

 

 

Met de ontwikkeling van Distripark Dordrecht is een aantrekkelijke vestigingslocatie voor bedrijven gecreëerd. Daarnaast vergoot de komst van het duurzame bedrijventerrein de werkgelegenheid in Dordrecht en de regio. 

 

“Samen met onze partners faciliteren we nieuwkomers op Distripark Dordrecht met het vinden van passend personeel. Een initiatief als de Dordrecht Academy draagt daar bijvoorbeeld aan bij. Hier werken wij als gemeente, onderwijsinstellingen en werkgevers samen om werknemers op te leiden tot hbo-geschoolde vakmensen, die innovatie en verandering in bedrijven op gang kunnen brengen. Zodat uw bedrijf en de regio kunnen groeien”, besluit Maarten. 

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 130 Distripark Dordrecht

Dordts mobiliteitsplan 2040 in de maak

Hoe komt Dordrecht er in 2040 eruit te zien als het gaat om mobiliteit, ver...
Niewsbericht 129 Distripark Dordrecht

Bestek bouw- en woonrijp maken DistriPark Dordrecht fase 2/3 gepubliceerd...

Het bestek voor het bouw- en woonrijp maken van DistriPark Dordrecht (fase ...
Niewsbericht 128 Distripark Dordrecht

Aanpak netcongestie voor ondernemers

Duurzaamheid en energie zijn twee belangrijke thema’s voor DistriPark...