09-07-2021

Update bouwwerkzaamheden ELCEE en DYLAN STEEL

De nieuwsbrief Special van November vorig jaar stond volledig in het teken van Elcee, de toonaangevend specialist in mechanische- en industriële componenten, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen die zich op Distripark zal gaan vestigen. Naast Elcee zal ook Dylan Steel haar intrek nemen op DistriPark, in een 35.000 m2 groot pand dat zal dienen als distributiecentrum en kantoor. Inmiddels zijn de werkzaamheden voor de nieuwe bedrijfshuisvesting van beide bedrijven in een vergevorderd stadium!

Zoals gezegd verlopen de bouwwerkzaamheden door Pleijsier Bouw op het terrein van Elcee voorspoedig! De contouren van het pand zijn inmiddels af en ook is het gebouw zo goed als wind en water dicht, onder andere door de verdiepingshoge ramen die geplaatst zijn. Ook de afbouw van de kantoren loopt volgens plan. “Hier zullen de plafonds voorzien worden van akoestisch spuitwerk waarna er een plafond van hout en andere duurzame materialen onder wordt gehangen, zodat het ook esthetisch klopt”, aldus Stef Walter (ontwikkelaar Borghese Logistics).

Verder is Pleijsier Bouw gestart met de werkzaamheden op de rest van het terrein. De bestrating aan de kant van Elcee ligt er grotendeels in en aan de kant van Fastenal is hier ook mee gestart. In de bedrijfsruimte van Fastenal wordt de laatste hand gelegd aan de verlichting. Daarna zullen de installaties geschikt worden gemaakt waarna er gestart kan worden met het opbouwen van de stellingen. 

Kortom: het gebouw is een plaatje om te zien! Binnenkort zal Elcee zijn intrede doen, waarna Fastenal snel zal volgen.

Momenteel is er nog 3.000 m2 te huur in dit efficiënt ingerichte pand. Mocht er interesse zijn, neem gerust contact op met Ooms of Industrial Real Estate Partners.

Ook de werkzaamheden aan het pand van Dylan Steel zijn enige tijd geleden van start gegaan! Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de afronding van de staalconstructie. De werkzaamheden voor het aanbrengen van de dak en gevelbeplating is op de helft en binnen in de hal is het eerste gedeelte van de monolithisch afgewerkte betonvloer aangebracht.

De ruwbouw van het kantoor van Dylan Steel is grotendeels gereed en er zal spoedig gestart worden met het aanbrengen van de vliesgevels.

 

Foto’s Elcee (gemaakt door Egbert de Boer)

Foto’s Dylan Steel:

 

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 85 Distripark Dordrecht

Nieuwe buren DYLAN STEEL

Naast DYLAN STEEL, zal binnenkort Logistics Group International (LGI) neers...
Niewsbericht 84 Distripark Dordrecht

Distripark Dordrecht nu echt werkelijkheid

Nu Fase I van Distripark Dordrecht bijna afgerond wordt, is het tijd om ter...
Niewsbericht 83 Distripark Dordrecht

Waterstof als duurzame energiemix van de toekomst

Langs de A16, bij de entree van DistriPark Dordrecht, komt een waterstoftan...