09-07-2021

Update infrastructuur

De aanleg van de nieuwe infrastructuur loopt nog steeds volgens plan en in de aankomende zomerperiode ronden we de grootste werkzaamheden al af!

Zoals het er nu naar uit ziet zijn de grote werkzaamheden aan de infrastructuur van DistriPark half augustus klaar. In september volgen dan nog enkele afrondende werkzaamheden. In oktober zijn de wegen van DistriPark dan volledig klaar voor gebruik. De nieuwe bewegwijzering op de snelweg en de naastgelegen wegen geeft aan hoe je er komt. DistriPark Dordrecht is dan niet alleen goed te bereiken, maar ook goed te vinden!

Rijkswaterstaat maakt in het eerste weekend van oktober de op- en afritten op de parallelbaan A16 klaar voor openstelling. Daarna zijn Willemsdorp en DistriPark Dordrecht vanuit Rotterdam direct bereikbaar via de nieuwe afrit van de A16. En kan de oprit richting het zuiden genomen worden. 

De op- en afrit aan de andere kant van de A16, volgen later dit jaar. Daarvoor moet eerst het nieuwe fietsviaduct klaar zijn. Er is gestart met de bouw van het nieuwe fietsviaduct en er zijn aanpassingen aan de Rijksstraatweg en Beerpolderweg gedaan. Hoewel corona en krapte op de markt voor leverings- en productieproblemen zorgden, is het fietsviaduct toch volgens de planning in december 2021 klaar. Dan worden ook de op- en afritten bij Willemsdorp in gebruik genomen.

Kortom: de werkzaamheden rondom de infrastructuur van DistriPark lopen voorspoedig. Later meer!

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 130 Distripark Dordrecht

Dordts mobiliteitsplan 2040 in de maak

Hoe komt Dordrecht er in 2040 eruit te zien als het gaat om mobiliteit, ver...
Niewsbericht 129 Distripark Dordrecht

Bestek bouw- en woonrijp maken DistriPark Dordrecht fase 2/3 gepubliceerd...

Het bestek voor het bouw- en woonrijp maken van DistriPark Dordrecht (fase ...
Niewsbericht 128 Distripark Dordrecht

Aanpak netcongestie voor ondernemers

Duurzaamheid en energie zijn twee belangrijke thema’s voor DistriPark...