25-02-2021

Update infrastructuur

Als werknemer (en bezoeker of chauffeur) van een bedrijf (gevestigd) op DistriPark Dordrecht kun je sinds november 2020 bereiken over de nieuwe aansluiting van de A16/N3. Het verkeer van de N3 naar de A16 stroomt hiermee beter door. Eind dit jaar zijn ook de eigen op- en afritten van de A16 naar DistriPark klaar en zit je in een mum van tijd op de snelweg!

Ook wordt er druk gewerkt aan de hoofdwegenstructuur op het bedrijventerrein. Zo zijn de nieuwe Aquamarijnweg, rotonde en eerste bedrijfsstraten momenteel in aanleg. In het vierde kwartaal moet de hoofdwegenstructuur op DistriPark Dordrecht gereed zijn. De bouwkavels zijn op dit moment natuurlijk al bereikbaar via de eerder aangelegde weg over de Wieldrechtse Zeedijk.

Fietspad
Voor wie op de fiets wil komen; in 2021 wordt ook de Beerpolderweg aangepast tussen de Rijksstraatweg en de nieuwe op- en afritten van de A16. Er komt daar een vrij liggend fietspad dat aansluit op het fietspad langs de Rijksstraatweg. Ook komt er een fietsviaduct naast het bestaande Beerpolderviaduct over de A16. De precieze planning is in de loop van dit voorjaar bekend. 

Nutsvoorzieiningen, waterstructuur & beplanting
De nutsvoorzieningen voor DistriPark Dordrecht zijn voor een groot deel aangelegd en is onlangs voor een deel operationeel gemaakt. Ook is er een deel van de waterstructuur al gegraven, dit jaar krijgt dat volledige vorm. Tevens wordt er gewerkt aan de beplanting van het gebied voor een mooie groene uitstraling van het gebied.

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 130 Distripark Dordrecht

Dordts mobiliteitsplan 2040 in de maak

Hoe komt Dordrecht er in 2040 eruit te zien als het gaat om mobiliteit, ver...
Niewsbericht 129 Distripark Dordrecht

Bestek bouw- en woonrijp maken DistriPark Dordrecht fase 2/3 gepubliceerd...

Het bestek voor het bouw- en woonrijp maken van DistriPark Dordrecht (fase ...
Niewsbericht 128 Distripark Dordrecht

Aanpak netcongestie voor ondernemers

Duurzaamheid en energie zijn twee belangrijke thema’s voor DistriPark...