18-07-2019

Distripark Dordrecht op Provada Amsterdam

Tijdens de Provada, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, in de RAI in Amsterdam heeft DistriPark Dordrecht zich succesvol gepresenteerd als nieuw, duurzaam logistiek bedrijventerrein.

DistriPark Dordrecht was onderdeel van de stand van de gemeente Dordrecht, waar ook Drechtstedengemeenten Zwijndrecht en Alblasserdam hun projecten toonden.

Er was veel belangstelling van geïnteresseerde partijen, die onder het genot van een kop koffie meer hoorden over de unique selling points van het bedrijventerrein en de ambities van Dordrecht en de Drechtsteden op het gebied van woningbouw en het creëren van meer werkgelegenheid.

Bert ten Veen, accountmanager van DistriPark Dordrecht: “Onze aanwezigheid op de Provada was een goede gelegenheid om geïnteresseerde partijen te informeren over DistriPark Dordrecht. Ze waren onder de indruk van de mogelijkheden en kansen die het terrein biedt, zoals de strategisch goede ligging en bereikbaarheid én het arbeidspotentieel in de regio. Ook het bestuur van Dordrecht en de Drechtsteden was sterk vertegenwoordigd tijdens deze drie dagen. We kijken terug op een succesvolle beurs en gaan nu hard aan de slag met de opvolging van de opgedane leads!”

Naast aanwezigheid op de Provada was DistriPark Dordrecht ook aanwezig op een transport- en logistiekbeurs in München. Allebei zeer goede beurzen, waar bestaande contacten onderhouden zijn en nieuwe leads zijn aangeboord.

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 130 Distripark Dordrecht

Dordts mobiliteitsplan 2040 in de maak

Hoe komt Dordrecht er in 2040 eruit te zien als het gaat om mobiliteit, ver...
Niewsbericht 129 Distripark Dordrecht

Bestek bouw- en woonrijp maken DistriPark Dordrecht fase 2/3 gepubliceerd...

Het bestek voor het bouw- en woonrijp maken van DistriPark Dordrecht (fase ...
Niewsbericht 128 Distripark Dordrecht

Aanpak netcongestie voor ondernemers

Duurzaamheid en energie zijn twee belangrijke thema’s voor DistriPark...