28-01-2021

ELCEE en DYLAN STEEL gaan voor Distripark Dordrecht

In het laatste kwartaal van 2020 mocht DistriPark Dordrecht weer twee grote namen op logistiek gebied verwelkomen. In november maakte ELCEE bekend zich te gaan vestigen op ons logistieke bedrijventerrein. Een maand later ‘ontving’ Dylan Steel de sleutel voor hun nieuw te bouwen locatie.

De meeste logistieke bedrijven uit Dordrecht zitten al op een prima locatie en zoeken niet zo snel naar nieuwe bedrijfshuisvesting binnen de gemeente. Maar internationale speler Elcee groeide uit haar jasje en omdat het huidige personeel een zeer belangrijke asset is voor de organisatie, wilde zij een nieuw pand in de buurt van hun huidige locatie op Dordtse Kil I om mensen te kunnen behouden.

Bouwer Borghese Logistics uit Nijkerk gaat 14.000 m2 logistieke ruimte aan ELCEE verhuren. ELCEE produceert geëngineerde industriële halffabricaten voor transport, machinebouwbouwnijverheid, scheepbouw, offshore en apparatenbouw. De oplevering van het pand staat gepland voor medio 2021.

Ook Dylan Steel Solutions kiest voor DistriPark Dordrecht. Na Crocs Europe B.V. en dus Elcee zal ook Dylan Steel Solutions zich gaan vestigen op DistriPark Dordrecht. Het bedrijf – dat stalen buizen, fittingen en flenzen levert aan de energiesector, offshore en de petrochemische industrie – gaat op DistriPark Dordrecht gebruik maken van ongeveer 35.000 m2 distributie- en kantoorruimte. Wethouder Maarten Burggraaf ving de sleutel voor hen op hun nieuwe locatie, zo is te zien in deze video.

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 98 Distripark Dordrecht

Een eigen arbeidsmarktaanpak voor DistriPark Dordrecht

Daphne van Lubeek stelt zich voor   De komst van de bedrijven na...
Niewsbericht 97 Distripark Dordrecht

DistriPark Dordrecht maakt werk van goede bereikbaarheid!

Zo kwam er – na 2 jaar hard werken – dé nieuwe afslag op...
Niewsbericht 96 Distripark Dordrecht

Duurzame innovatie op DistriPark Dordrecht

We blijven nog even bij DHL die in deze nieuwe serie over innovatie het spi...