28-01-2021

ELCEE en DYLAN STEEL gaan voor Distripark Dordrecht

In het laatste kwartaal van 2020 mocht DistriPark Dordrecht weer twee grote namen op logistiek gebied verwelkomen. In november maakte ELCEE bekend zich te gaan vestigen op ons logistieke bedrijventerrein. Een maand later ‘ontving’ Dylan Steel de sleutel voor hun nieuw te bouwen locatie.

De meeste logistieke bedrijven uit Dordrecht zitten al op een prima locatie en zoeken niet zo snel naar nieuwe bedrijfshuisvesting binnen de gemeente. Maar internationale speler Elcee groeide uit haar jasje en omdat het huidige personeel een zeer belangrijke asset is voor de organisatie, wilde zij een nieuw pand in de buurt van hun huidige locatie op Dordtse Kil I om mensen te kunnen behouden.

Bouwer Borghese Logistics uit Nijkerk gaat 14.000 m2 logistieke ruimte aan ELCEE verhuren. ELCEE produceert geëngineerde industriële halffabricaten voor transport, machinebouwbouwnijverheid, scheepbouw, offshore en apparatenbouw. De oplevering van het pand staat gepland voor medio 2021.

Ook Dylan Steel Solutions kiest voor DistriPark Dordrecht. Na Crocs Europe B.V. en dus Elcee zal ook Dylan Steel Solutions zich gaan vestigen op DistriPark Dordrecht. Het bedrijf – dat stalen buizen, fittingen en flenzen levert aan de energiesector, offshore en de petrochemische industrie – gaat op DistriPark Dordrecht gebruik maken van ongeveer 35.000 m2 distributie- en kantoorruimte. Wethouder Maarten Burggraaf ving de sleutel voor hen op hun nieuwe locatie, zo is te zien in deze video.

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 117 Distripark Dordrecht

DistriPark Dordrecht informeert gemeenteraad over voortgang

Vorige maand informeerde het college van gemeente Dordrecht de gemeenteraad...
Niewsbericht 115 Distripark Dordrecht

Beelden vanuit de lucht

  Onze luchtfotograaf heeft onlangs foto's genomen van ons bedr...
Niewsbericht 114 Distripark Dordrecht

Bijzondere bewoners: vleermuizen

DistriPark Dordrecht is een hoogwaardig bedrijventerrein voor mens, maar oo...