14-12-2020

Rol Ooms Makelaar Distripark Dordrecht

Ooms Makelaar heeft een belangrijke rol gespeeld bij het vastgoedproject van Dudok groep op DistriPark Dordrecht. We spraken Dhr. Dennis Dekker RM RT, Adjunct Directeur - Makelaar en taxateur o.z over zijn rol en betrokkenheid.

Op welke manier zijn jullie betrokken geweest bij het project van Dylan Steel?
Ooms heeft Dylan Steel begeleid en geadviseerd bij het gehele huisvestigingstraject. Wij zijn van begin tot eind betrokken geweest bij het vastgoedproject van Dudok groep op DistriPark Dordrecht. DYLAN Steel Solutions is momenteel gevestigd op een tweetal locaties. Het doel was om beide vestigingen samen te voegen onder één dak. Dat traject bestond dus uit het vinden van een geschikte nieuwe locatie, het selecteren van een juiste marktpartij die als ontwikkelaar/ belegger op wilde treden en het verkopen van beide bestaande locaties.

Op welke manier is de samenwerking tussen DYLAN steel en Dudok Groep tot stand gekomen?
Na een marktuitvraag werd snel duidelijk dat DistriPark de meest geschikte locatie was. Toen de locatie eenmaal geselecteerd was en wij van de gemeente de bevestiging hadden ontvangen dat Dylan Steel zich mocht vestigen op DistriPark Dordrecht, zijn we de gesprekken aangegaan met diverse marktpartijen. Dudok bleek het beste te voldoen aan de wensen en eisen van DYLAN Steel en is aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de nieuwbouw.

Naast DYLAN is er nog 10.000 m2 over in het pand voor de verhuur. Welke bedrijven komen hiervoor in aanmerking?
Er is inderdaad nog ruimte beschikbaar voor verhuur, specifiek voor logistiek bedrijven. Dit is tenslotte een vereiste om je op DistriPark Dordrecht te mogen vestigen.

 

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 130 Distripark Dordrecht

Dordts mobiliteitsplan 2040 in de maak

Hoe komt Dordrecht er in 2040 eruit te zien als het gaat om mobiliteit, ver...
Niewsbericht 129 Distripark Dordrecht

Bestek bouw- en woonrijp maken DistriPark Dordrecht fase 2/3 gepubliceerd...

Het bestek voor het bouw- en woonrijp maken van DistriPark Dordrecht (fase ...
Niewsbericht 128 Distripark Dordrecht

Aanpak netcongestie voor ondernemers

Duurzaamheid en energie zijn twee belangrijke thema’s voor DistriPark...