14-12-2020

DYLAN en DistriPark Dordrecht een echte match

We spraken wethouder Maarten Burggraaf over de komst van DYLAN Steel Solutions naar DistriPark Dordrecht en op welke manier DYLAN Steel met hun komst een bijdrage levert aan het bedrijventerrein én aan de werkgelegenheid in de regio.

“Ik heb de artist impressie gezien en het wordt een prachtig pand. Echt een visitekaartje voor Dordrecht en in het bijzonder DistriPark Dordrecht. Je kunt je voorstellen dat een nieuw, innovatief en duurzaam logistiek bedrijventerrein ook de juiste uitstraling moet hebben en we om deze reden hoge eisen stellen aan de panden die er gebouwd gaan worden. Dudok groep als projectontwikkelaar voldoet zeker aan deze eisen!”

DYLAN Steel Solutions gaat op DistriPark Dordrecht gebruik maken van ongeveer 35.000 m² distributie- en kantoorruimte. Daar hoort natuurlijk ook personeel bij. Maarten Burggraaf: “De komst van de DYLAN Steel Solutions is goed voor ruim 135 arbeidsplaatsen die grotendeels meekomen vanuit de huidige locaties. In de toekomst zal nieuw personeel dat geworven moet worden, kansen betekenen voor de inwoners uit de regio. Uiteraard kunnen wij in dit proces helpen met partners als het Da Vinci college en Baanbrekend Drechtsteden voor goed opgeleid personeel.”

 

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 130 Distripark Dordrecht

Dordts mobiliteitsplan 2040 in de maak

Hoe komt Dordrecht er in 2040 eruit te zien als het gaat om mobiliteit, ver...
Niewsbericht 129 Distripark Dordrecht

Bestek bouw- en woonrijp maken DistriPark Dordrecht fase 2/3 gepubliceerd...

Het bestek voor het bouw- en woonrijp maken van DistriPark Dordrecht (fase ...
Niewsbericht 128 Distripark Dordrecht

Aanpak netcongestie voor ondernemers

Duurzaamheid en energie zijn twee belangrijke thema’s voor DistriPark...