16-11-2020

Samenwerking Borghese Logistics en ELCEE

Het is Borghese Logistics, ontwikkelaar van hoogwaardig logistiek vastgoed, waarmee ELCEE de samenwerking voor de ontwikkeling van nieuwe bedrijfshuisvesting aangaat. Onlangs werd al bekend gemaakt dat Borghese Logistics in totaal 3,2 hectare grond heeft aangekocht op DistriPark Dordrecht.

Borghese Logistics staat aan de start van de bouw van een ruim 22.000 m2 groot logistiek distributiecentrum, welke volledig volgens BREAAM-richtlijnen zal worden ontwikkeld. BREEAM is een duurzaamheidslabel voor de Nederlandse bouw, en met duurzaamheid als een van de belangrijkste voorwaarde een waardevolle toevoeging voor logistiek vastgoed op DistriPark Dordrecht.

Rutger-Jan van Broekhoven: “Voor ons is het bijzonder dat wij ELCEE mogen begeleiden in de grote stap die in het bestaan van het bedrijf gemaakt wordt, door een nieuw hoofdkantoor en onderkomen die past in de groeistrategie te realiseren. Deze ontwikkeling past heel goed in de ambitie van Borghese Logistics om duurzame logistiek in Nederland te ontwikkelen.”

ELCEE zal ruim 14.000 m2 van het logistiek distributiecentrum in gebruik nemen en heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkelplannen. Het pand wordt een state-of-the-art ontwikkeling met een moderne uitstraling. De entree heeft de nodige aandacht gekregen en belooft een echte blikvanger te worden. Het is het resultaat van een zeer nauwe samenwerking tussen projectontwikkelaar Borghese, huurder ELCEE en de architect.

 

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 130 Distripark Dordrecht

Dordts mobiliteitsplan 2040 in de maak

Hoe komt Dordrecht er in 2040 eruit te zien als het gaat om mobiliteit, ver...
Niewsbericht 129 Distripark Dordrecht

Bestek bouw- en woonrijp maken DistriPark Dordrecht fase 2/3 gepubliceerd...

Het bestek voor het bouw- en woonrijp maken van DistriPark Dordrecht (fase ...
Niewsbericht 128 Distripark Dordrecht

Aanpak netcongestie voor ondernemers

Duurzaamheid en energie zijn twee belangrijke thema’s voor DistriPark...