20-05-2020

ParkTrust op Distripark Dordrecht

DistriPark Dordrecht maakte al eerder bekend dat op het bedrijventerrein parkmanagement van toepassing zal zijn. Het is ParkTrust die van de gemeente de opdracht krijgt om dit management op het nieuwe bedrijventerrein op zich te nemen. ParkTrust beheert onder andere ook al het bedrijventerrein Dordtse Kil III van ruim 100 hectare.

Het in Dordrecht gevestigde bedrijf ParkTrust richt zich op alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheid en dienstverlening ten dienste van ondernemers op bedrijventerreinen.

“Een goed georganiseerd en veilig bedrijventerrein is van groot belang voor de waardevastheid van het terrein”, aldus Ad van den Berg, directeur ParkTrust. Op dit moment is het bedrijf op 60 bedrijventerreinen, verspreid over diverse gemeenten in Zuid-Holland, verantwoordelijk voor het parkmanagement.

Van de Berg: “De kwaliteit van de werkomgeving is een belangrijke reden voor ondernemers om zich ergens te vestigen. Parkmanagers worden ook wel de conciërges van bedrijventerreinen genoemd. Zij dragen zorg voor een goede communicatie op het bedrijventerrein tussen de ondernemers onderling, maar ook tussen de ondernemers en de gemeente. Bovenal zorgt een parkmanager ervoor dat het terrein er netjes bij ligt en dat de verantwoordelijken hun taken uitvoeren om het bedrijventerrein aantrekkelijk te houden.”

Als het zover is, gaat ParkTrust met ondernemers in gesprek over welke service en diensten er vanuit het parkmanagement georganiseerd zullen worden.

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 130 Distripark Dordrecht

Dordts mobiliteitsplan 2040 in de maak

Hoe komt Dordrecht er in 2040 eruit te zien als het gaat om mobiliteit, ver...
Niewsbericht 129 Distripark Dordrecht

Bestek bouw- en woonrijp maken DistriPark Dordrecht fase 2/3 gepubliceerd...

Het bestek voor het bouw- en woonrijp maken van DistriPark Dordrecht (fase ...
Niewsbericht 128 Distripark Dordrecht

Aanpak netcongestie voor ondernemers

Duurzaamheid en energie zijn twee belangrijke thema’s voor DistriPark...