18-07-2019

DistriPark beleeft eerste geslaagde Business Event

In de voormalige suikerbietenloods op de plek waar DistriPark Dordrecht gaat verrijzen, vond op donderdag 27 juni het Business Event plaats. Op deze bijzondere locatie kwamen ongeveer veertig partijen uit de vastgoedsector samen om te horen en te praten over de plannen om nabij de A16 een duurzaam, logistiek bedrijventerrein van 67 hectare te ontwikkelen. Informatie uitwisselen en netwerken – uiteraard onder het genot van een hapje en drankje – stond tijdens dit event centraal.

De bereikbaarheid van het nieuwe logistieke bedrijventerrein DistriPark Dordrecht werd door geïnteresseerde partijen als grootste kwaliteit gezien door de aanwezigen De aanleg van een meerdere nieuwe op- en afritten aan de snelweg A16 draagt daar in belangrijke mate aan bij. Ook de strategische ligging tussen Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen en het aantal beschikbare arbeidskrachten in de regio worden als onderscheidend gezien ten opzichte van andere bedrijventerreinen.

Ook bleek dat drie kwart van de aanwezigen concrete interesse heeft of iemand kent die concrete interesse heeft in vestiging op DistriPark Dordrecht.

Heeft u het Business Event gemist? Bekijk dan de aftermovie op ons LinkedIn- en Twitterkanaal!

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 130 Distripark Dordrecht

Dordts mobiliteitsplan 2040 in de maak

Hoe komt Dordrecht er in 2040 eruit te zien als het gaat om mobiliteit, ver...
Niewsbericht 129 Distripark Dordrecht

Bestek bouw- en woonrijp maken DistriPark Dordrecht fase 2/3 gepubliceerd...

Het bestek voor het bouw- en woonrijp maken van DistriPark Dordrecht (fase ...
Niewsbericht 128 Distripark Dordrecht

Aanpak netcongestie voor ondernemers

Duurzaamheid en energie zijn twee belangrijke thema’s voor DistriPark...