23-02-2024

Welkom Roadjet Logistics!

 

Onlangs verhuisde Roadjet Logistics naar het schitterende nieuwe pand op ons bedrijventerrein. Roadjet Logistics past helemaal binnen het plaatje van DistriPark Dordrecht vanwege hun focus op duurzaamheid, groeipotentieel en expertise in logistieke oplossingen. Een mooie aanwinst dus!

 

Duurzaamheid voorop
Het pand voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen en biedt voldoende ruimte voor verdere groei. Roadjet Logistics is voorzien van een BREEAM-certificaat en energielabel A+++. 


Groei en werkgelegenheid
Er werken bijna 60 werknemers op de nieuwe locatie. Deze locatie is de juiste plek voor de organisatie volgens Lars Overbeek van Roadjet: “Roadjet kan in Dordrecht een forse groei realiseren. Het distributiecentrum sluit perfect aan bij onze ambities op het gebied van magazijn- en expeditieruimte en kantoren.”

 

Wat doet Roadjet Logistics?
Roadjet Logistics houdt zich bezig met logistieke vraagstukken. Al meer dan 15 jaar verlenen zij onder andere container- en trailertransport door heel Europa en beschikken zij over moderne warehouse faciliteiten. Ook bieden zij een serviceaanbod op het gebied van opslag, distributie en cross docking. Welkom Roadjet Logistics!

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 133 Distripark Dordrecht

Veel interesse voor aanpak netcongestie op DistriPark!

Hoe kun je als collectief de overbelasting van het energienetwerk aanpakken...
Niewsbericht 132 Distripark Dordrecht

Van Wijk Nieuwegein BV aan de slag om DistriPark Dordrecht bouw- en woonrij...

Grond- en wegenbouwer Van Wijk Nieuwegein BV is als winnaar uit de bus geko...
Niewsbericht 131 Distripark Dordrecht

Picnic officieel geopend op DistriPark Dordrecht!

Het distributiecentrum van de supermarkt op wielen heeft zijn tweede geauto...