11-05-2023

Bouwupdate Euro-Rijn

De bouw van het distributiecentrum (DC) voor Euro-Rijn met kantoren langs de A16 op DistriPark Dordrecht vordert gestaag! 

Het pand, dat op het duurzaamheidscertificaat BREEAM very good meekrijgt én GPR 8.0 gecertificeerd is, wordt voor de zomer opgeleverd. Na de zomer wordt het in gebruik genomen door Roadjet Logistics. 

 

Lars Overbeek van Roadjet: "Roadjet kan in Dordrecht een forse groei realiseren. Het DC sluit perfect aan bij de ambities van Roadjet op het gebied van magazijn- en expeditieruimte en kantoren. Roadjet werkt al jaren samen met Transnordic, een bedrijf dat gevestigd is in Winschoten en zich bezig houdt met het verzorgen van wegtransport mogelijkheden. Dit doet Roadjet op de huidige locatie en zij wil dat graag blijven doen. Het team van Transnordic zal daarom ook naar Dordrecht verhuizen. In totaal zullen ongeveer 55 mensen op de nieuwe Roadjet-locatie gaan werken, voornamelijk bestaand uit eigen vast personeel." Nieuw personeel zal uiteraard zo dicht mogelijk bij huis geworven worden.

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 117 Distripark Dordrecht

DistriPark Dordrecht informeert gemeenteraad over voortgang

Vorige maand informeerde het college van gemeente Dordrecht de gemeenteraad...
Niewsbericht 115 Distripark Dordrecht

Beelden vanuit de lucht

  Onze luchtfotograaf heeft onlangs foto's genomen van ons bedr...
Niewsbericht 114 Distripark Dordrecht

Bijzondere bewoners: vleermuizen

DistriPark Dordrecht is een hoogwaardig bedrijventerrein voor mens, maar oo...