12-10-2022

De eerste DistriParty was een succes!

Donderdag 29 september was het tijd voor de eerste DistriParty! Op de mooie locatie van Dylan Steel waren de vestigers van fase 1 van harte welkom om met elkaar kennis te maken. Na enkele presentaties, gaf Michel Borsboom een rondleiding door het pand en was er tijd voor een informele borrel met heerlijke hapjes en drankjes.

Relevante onderwerpen

Wethouder Chris van Benschop opende het event en vertelde over het belang van duurzaamheid voor DistriPark. Zij is trots op het feit dat veel vestigers zich daar zo voor inzetten. Verder had Ad van den Berg het over de mogelijkheden van parkmanagement en kondigde Bas Hollemans de start van de bouw aan voor DCB Energy Hub. Ook waren Daphne van Lubeek en Anna Schouten aanwezig om informatie te delen over de arbeidsmarkt en over het lopende mobiliteitsonderzoek.

Leer je buren kennen

Tijdens de gezellige borrel konden vestigers uit fase 1 met elkaar kennismaken. Dylan Steel, Picnic, Crocs, DHL, Eurorijn en DCB Energy hebben hun buren ontmoet. Tot slot kregen alle gasten een goodiebag mee met Dordtse lekkernijen. Daar konden de schapenkopkoekjes en -biertjes natuurlijk niet in ontbreken.

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 133 Distripark Dordrecht

Veel interesse voor aanpak netcongestie op DistriPark!

Hoe kun je als collectief de overbelasting van het energienetwerk aanpakken...
Niewsbericht 132 Distripark Dordrecht

Van Wijk Nieuwegein BV aan de slag om DistriPark Dordrecht bouw- en woonrij...

Grond- en wegenbouwer Van Wijk Nieuwegein BV is als winnaar uit de bus geko...
Niewsbericht 131 Distripark Dordrecht

Picnic officieel geopend op DistriPark Dordrecht!

Het distributiecentrum van de supermarkt op wielen heeft zijn tweede geauto...