12-10-2022

De eerste DistriParty was een succes!

Donderdag 29 september was het tijd voor de eerste DistriParty! Op de mooie locatie van Dylan Steel waren de vestigers van fase 1 van harte welkom om met elkaar kennis te maken. Na enkele presentaties, gaf Michel Borsboom een rondleiding door het pand en was er tijd voor een informele borrel met heerlijke hapjes en drankjes.

Relevante onderwerpen

Wethouder Chris van Benschop opende het event en vertelde over het belang van duurzaamheid voor DistriPark. Zij is trots op het feit dat veel vestigers zich daar zo voor inzetten. Verder had Ad van den Berg het over de mogelijkheden van parkmanagement en kondigde Bas Hollemans de start van de bouw aan voor DCB Energy Hub. Ook waren Daphne van Lubeek en Anna Schouten aanwezig om informatie te delen over de arbeidsmarkt en over het lopende mobiliteitsonderzoek.

Leer je buren kennen

Tijdens de gezellige borrel konden vestigers uit fase 1 met elkaar kennismaken. Dylan Steel, Picnic, Crocs, DHL, Eurorijn en DCB Energy hebben hun buren ontmoet. Tot slot kregen alle gasten een goodiebag mee met Dordtse lekkernijen. Daar konden de schapenkopkoekjes en -biertjes natuurlijk niet in ontbreken.

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 102 Distripark Dordrecht

Aanpak arbeid en bereikbaarheid gaan hand in hand op DistriPark

De eerste bedrijven zijn bijna allemaal operationeel op DistriPark en onder...
Niewsbericht 101 Distripark Dordrecht

DHL pakketsorteercentrum draait warm

Het grote toewerken naar de start is begonnen. Na anderhalf jaar bouwen en ...
Niewsbericht 100 Distripark Dordrecht

Maak kennis met wethouder Chris van Benschop!

Chris van Benschop is de kersverse wethouder in Dordrecht met o.a. portefeu...