18-07-2019

Krapte op de arbeidsmark: niet in de Drechtsteden

Je leest er veel over: de krapte op de arbeidsmarkt. Het is voor bedrijven en organisaties steeds moeilijker om aan goed gekwalificeerd personeel te komen. Maar hoe zit dat specifiek voor de transport- en logistieksector in de Drechtsteden, waar Dordrecht onderdeel van is? Peter Smit van MD&D concepts zocht het uit!

Uit cijfers van het Sectorinstituut Transport & Logistiek blijkt dat de Drechtsteden een opvallende positieve uitschieter zijn als het gaat om het aanbod van personeel.
Volgens de huidige prognoses zijn er nog volop kansen om aan de vraag van de toekomstige logistieke bedrijven op DistriPark Dordrecht te voldoen. Hierdoor kan de arbeidsmarkt goed functioneren. Ter vergelijking; in omliggende regio’s zoals Rijnmond en West-Brabant is de spanning op de arbeidsmarkt groter. Daar is op dit moment onvoldoende aanbod van personeel om aan de vraag te kunnen voldoen. Het is wel belangrijk om op tijd na te denken over uw personeel. Vanuit de ontwikkelingen helpt Peter Smit u daar graag bij. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij Bert en Marijn.

Dus alle reden om te kiezen voor DistriPark Dordrecht als vestigingslocatie voor uw onderneming!

Laatste nieuwsberichten

Niewsbericht 130 Distripark Dordrecht

Dordts mobiliteitsplan 2040 in de maak

Hoe komt Dordrecht er in 2040 eruit te zien als het gaat om mobiliteit, ver...
Niewsbericht 129 Distripark Dordrecht

Bestek bouw- en woonrijp maken DistriPark Dordrecht fase 2/3 gepubliceerd...

Het bestek voor het bouw- en woonrijp maken van DistriPark Dordrecht (fase ...
Niewsbericht 128 Distripark Dordrecht

Aanpak netcongestie voor ondernemers

Duurzaamheid en energie zijn twee belangrijke thema’s voor DistriPark...