een uitstekende
uitvalsbasis

Wilt u niets missen van de ontwikkelingen van Distripark Dordrecht?

Handelsstad Dordrecht

Handelsstad Dordrecht is gelegen op het rivierenknooppunt van de Oude Maas, Beneden Merwede en de Noord. Al sinds de 12de eeuw is Dordrecht het knooppunt waar lading wordt overgeslagen, gedistribueerd en verhandeld. Hier gaan brede zeestromen over in binnenwateren. Een plaats waar gevochten moest worden tegen het water, zoals bijvoorbeeld bij de Sint-Elizabethsvloed in 1421.

Zowel de kansen als de gevaren van het water hebben Dordrecht en de Dordtenaren gemaakt tot wat ze zijn. Een prachtige, stoere stad met no-nonsense werkers. Hard en hartelijk tegelijk en altijd op zoek naar de innovatieve mogelijkheden van de toekomst. Niet voor niets zijn in Dordrecht ruim 250 logistieke bedrijven geregistreerd, maar ook talloze maakbedrijven.

Distripark dordrecht kaart nederland

GOED ONTSLOTEN

De ligging direct aan de A16 met aansluiting op de N3 en de A15 zorgt voor een uitstekende uitvalsbasis voor zowel de Randstad als West-Brabant. Binnen 30 autominuten heeft u een potentieel bereik van 1,3 miljoen mensen. De nabijheid van de Dordtse Zeehaven, Terminal Alblasserdam, en de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen garandeert een goede bereikbaarheid en snelle ontsluiting over weg en water. De omringende regio Rotterdam en de Randstad zijn gezamenlijk het grootste internationale logistieke, Smart Industry, en maritieme netwerk van Europa.

Distripark dordrecht | haven
Distripark dordrecht | transport

eigen af-
en oprit
a16

Rijkswaterstaat en de gemeente Dordrecht investeren fors in een goede bereikbaarheid. Distripark Dordrecht krijgt een eigen op- en afrit op de A16. Er wordt ook gewerkt aan de verbetering van de doorstroming op de A16, de N3 (route gevaarlijke stoffen) en de A15.

De import en export van lading en containers over water van- en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen verlopen optimaal via de container-terminals in Alblasserdam en Moerdijk. Deze liggen letterlijk om de hoek.

bekijk nieuwe aansluiting a16

OPENBAAR VERVOER

Wie afhankelijk is van het OV kan Dordrecht prima bereiken via het spoor, weg en water. Het bedrijventerrein is bereikbaar via een busverbinding vanaf centraal station. In overleg met vervoerder Qbuzz kan de juiste verbinding worden gerealiseerd om uw personeel op tijd op hun werk te laten komen. Er is een garantie op bereikbaarheid met het openbaar vervoer voor het personeel.

UW BEDRIJF OP
DISTRIPARK
DORDRECHT?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over DistriPark Dordrecht ontvangen of wilt u graag een afspraak om uw vestigingsmogelijkheden te bespreken?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of meld u aan voor de nieuwsbrief.