image

DISTRIPARK
DORDRECHT DE NIEUWE LOCATIE MET WAARDE VOOR UW LOGISTIEKE KETEN

Aanmelden nieuwsbrief

Kavels fase I uitverkocht! Start verkoop kavels fase II in 2024

UW NIEUWE
BEDRIJVENTERREIN

Het logistiek bedrijventerrein in Dordrecht waar kwaliteit, innovatie en duurzaamheid voorop staan. Nu en in de toekomst. Dat is DistriPark Dordrecht. Een plek die geknipt is voor u, de ondernemer die de ruimte zoekt om zich verder te ontplooien. Met enthousiasme voor duurzame bedrijfsvoering. Vind hier een prettig, dynamisch gebied met veel groen en een uitstekende bereikbaarheid voor leveranciers, afnemers en medewerkers. Uw nieuwe bedrijventerrein ademt in elke vezel de mentaliteit van Dordrecht: betrouwbaar, toegewijd en productief. Karakter en samenwerking staan voorop.

Play button Thumbnail foto
Foto

FLEXIBEL INDEELBARE KAVELS

Foto

KAVELGROOTTE 1,5 HA – 5 HA

Foto

ONTWIKKELING IN EIGEN BEHEER

Foto

MAX. BOUWHOOGTE 12-25 METER

GOEDE BEREIKBAARHEID
AAN DE A16

De ligging direct aan de A16 en op het knooppunt van de Dordtse Zeehaven, de havens van Antwerpen, Rotterdam en Terminal Alblasserdam, garandeert een goede bereikbaarheid en snelle ontsluiting over weg en water. De omringende regio Rotterdam en de Randstad zijn gezamenlijk het grootste internationale logistieke, Smart Industry en maritieme netwerk van Europa.

Locatie

67 HECTARE BESCHIKBAAR

In totaal is op het Distripark Dordrecht 67 hectare beschikbaar voor duurzame ontwikkeling. Het terrein wordt in drie fases uitgegeven. De uitgifte van de eerste fase is inmiddels gestart. De kavels variëren in grootte tussen de 1,5 en 5 hectare. Door de verschillende kavelgroottes en de spreiding van de toegestane milieucategorieen biedt het terrein uiteenlopende mogelijkheden voor logistieke bedrijvigheid.

Verkaveling

LOGISTIEK EN DUURZAAMHEID GAAN SAMEN

Foto

AARDGASVRIJ

Foto

WATERBERGING

Foto

BREEAM GECERTIFICEERD TERREIN EN GEBOUWEN

Foto

DCB ENERGY HUB

Foto

VIER WINDTURBINES

Foto

ZONNEPARK