100%
energieneutraal
ondernemen

Wilt u niets missen van de ontwikkelingen van Distripark Dordrecht?

duurzaamheid

Distripark Dordrecht gaat een stap verder als het om duurzaamheid gaat. Het bedrijventerrein is aardgasvrij. De basisenergie-infrastructuur bestaat uit een elektriciteitsnet, waarmee 100% energieneutraal ondernemen realistisch wordt. Op het terrein treft u een waterstof-facility point aan, vier windturbines en een zonnepark. De ondernemers die zich hier willen vestigen zijn BREEAM-gecertificeerd. Net als u pakken zij de kansen om op een duurzame manier te innoveren in de logistieke sector. Daardoor profiteert u uiteindelijk van lagere vestigingskosten en waardevastheid door continue focus op kwaliteit. Een duurzame profilering en fijne werkomgeving zijn de bonus.

AARDGASVRIJ

AARDGASVRIJ

BREEAM GECERTIFICEERD TERREIN EN GEBOUWEN

BREEAM GECERTIFICEERD
TERREIN EN GEBOUWEN

WATERSTOF-FACILITY POINT

WATERSTOF-FACILITY POINT

VIER WINDTURBINES

VIER WINDTURBINES

ZONNEPARK

ZONNEPARK

de komende jaren

Het bedrijventerrein heeft niet alleen een groene signatuur vanwege de duurzame ambitie, maar ook een zichtbaar groene uitstraling. De komende jaren investeert de gemeente fors in het vestigingsklimaat en in een aantrekkelijke uitstraling van het gebied. Denk hierbij aan parkmanagement, een knooppunt voor nieuwe brandstoffen, watermanagement, horecavoorzieningen en ruimte voor natuur, mens en dier.

UW BEDRIJF OP
DISTRIPARK
DORDRECHT?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over DistriPark Dordrecht ontvangen of wilt u graag een afspraak om uw vestigingsmogelijkheden te bespreken?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of meld u aan voor de nieuwsbrief.