image

ONDERNEMERSWENSEN
ALS UITGANGSPUNT Distripark Dordrecht

CONTACT
FORMULIER

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Distripark Dordrecht ontvangen of wilt u graag een afspraak om uw vestigings-mogelijkheden te bespreken?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


* Verplichte velden

UW WENSEN CENTRAAL

U wordt van de eerste tot de laatste stap begeleid. De gemeente stelt hier twee vaste contactpersonen voor ter beschikking. Zij hebben als missie u zo goed mogelijk te faciliteren. Op die manier levert Dordrecht maatwerk binnen de randvoorwaarden en processtappen van het bestemmings- en beeldkwaliteitsplan. Met uw wensen centraal. Samen werken aan een duurzame toekomst. Het kan hier. Op Distripark Dordrecht, het logistieke hart van Dordrecht.

De kavels van fase I zijn verkocht. 

In 2024 zal de verkoop van de kavels van fase II starten. wilt u alvast uw interesse kenbaar maken?

Neem dan contact op met onze acquisiteurs of vul het contactformulier in. 

Bert ten Veen – Acquisitie
06 20 09 28 93
info@distriparkdordrecht.nl

TRAJECT

Foto

DORDT ONDERNEEMT

Dordt Onderneemt is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers bij de gemeente Dordrecht. Acquisiteurs Bert ten Veen en Marijn Wegman zijn gedurende het hele proces uw contactpersonen. Bij hen kunt u terecht met al uw vragen. Zij zetten zich 100% in om vestiging in Dordrecht soepel te laten verlopen.

Wij hechten aan persoonlijke contacten en verankering van bedrijven in de regio. Daarom sluit Dordt Onderneemt aan bij het verenigd bedrijfsleven en onderhoudt goede contacten met ondernemers. Ze weten wat er speelt, kennen het netwerk en kunnen daardoor snel schakelen en ondernemers aan elkaar verbinden. Ook voor u kan dit voordelen opleveren. Als u vragen heeft, stel ze gerust. De lijnen zijn kort.